Aurinkopaneelit Porista koko Satakuntaan ja Pirkanmaalle

Säästöä tuovat aurinkosähkö­ratkaisut juuri sinun kiinteistöösi ja tarpeisiisi

Kiinnostaisiko uusiutuva, ekologinen ja luontoystävällinen, itse tuotettu sähkö, jota voit hyödyntää kodin tai muun kiinteistösi sähkölaitteiden ja -järjestelmien toimintaan? Ota käyttöön oma aurinkovoimala, jossa taloosi asennetut aurinkopaneelit keräävät energian auringonsäteistä. Säästät energialaskussa, ja ylimääräisen aurinkosähkön voit myydä sähköyhtiölle. 

Tarjoamme aurinkosähköratkaisut niin verkkoon kytkettyihin kuin verkkoon kytkemättömiin (yleensä saaristokohteet ym., jotka on vaikea liittää sähköverkkoon) omakotitaloihin, rivitaloasuntoihin, mökkeihin ja vapaa-ajan asuntoihin, myös yritys- ja kuntasektorin kohteisiin. Palvelemme Porin, koko Satakunnan, Tampereen ja muun Pirkanmaan alueilla. Tuotteillamme ja asennustyöllemme on vuosien takuu.

Lue ohesta lisää tai tilaa ilmainen arviointikäynti – muista aurinkosähkön rahoitusmahdollisuus! Yhteydenottopyynnön voit jättää oheisella lomakkeella. 

Tarjoamme myös aurinkoenergian varastointipalvelun. Kysy lisää tarpeesi mukaan.

Ota yhteyttä

Muista kotitalousvähennys

Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä, kun he hankkivat meiltä aurinkopaneeleiden asennuksen. Lue lisää vero.fi-sivulta.

Kaikki toimivaan aurinkovoimalaan ammattilaisen osaamisella

Tavallisesti kotitalouksien sähkölaitteet, kuten kodinkoneet ja lämminvesivaraajat, toimivat ainoastaan vaihtovirralla. Koska jakeluverkon ulkopuolisissa kohteissa sähkö tulee tuottaa itse, tarvitaan lisäkomponentti muuttamaan tuotettu sähkövirta sähkölaitteiden tarvitsemaan muotoon. Aurinkosähköjärjestelmän pääkomponentti onkin aurinkopaneeliston lisäksi vaihtosuuntaaja eli invertteri, jonka avulla sähkö muutetaan tasavirrasta vaihtovirtaiseksi sähköksi.

Kun pohdit aurinkosähköjärjestelmän hankkimista, on hyvä muistaa, että sen vaatimat sähköasennukset vaativat sähköasennusoikeudet omaavan ammattilaisen. Paneelit voi myös asentaa haluttuun kohteeseen itse, mutta monesti ammattilaisen tekemä työ kannattaa etenkin erikoisemmissa kohteissa. Itse tehty asennus saattaa vaikuttaa esimerkiksi kotivakuutukseen katon osalta. Aurinkosähköjärjestelmän hankintaan kuuluu myös lupa-asioiden hoito sähköyhtiön ja rakennusvalvonnan kanssa. Lupakäytännöt vaihtelevat kunnittain ja jopa saman kunnan sisällä.

Kun otat aurinkosähköjärjestelmäsi avaimet käteen -ratkaisuna meiltä, hoidamme kaiken puolestasi suunnittelusta ja lupa-asioista aurinkopaneelien asennukseen ja sähköasennuksiin, sekä opastamme sinua järjestelmän käytössä. 

Ota yhteyttä

Aurinkosähkö on erityisen tuottavaa länsirannikolla

Ja myös vuoden ympäri, talvellakin. Kun aurinkopaneelit keräävät lämmön auringonsäteistä, päästään eritoten meillä länsirannikolla meren nostattaman kokonaisheijastuman ansiosta yhtä tehokkaisiin hyötylukemiin kuin aurinkosähkön edelläkävijämaissa, kuten Saksassa ja Espanjassa. 

Myös talvella auringon energiaa saadaan talteen vallan mainiosti, varsinkin kun aurinkopaneelit asennetaan julkisivuun, josta ne nappaavat säteet matalalta paistavasta auringosta. On myös hyvä muistaa, että aurinkopaneelit eivät vaadi täyttä paistetta, vaan kirkaskin keli riittää. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä mielummin liian aikaisin kuin myöhään.

 

Jätä yhteydenottopyyntö