Sähköautojen latauspisteet Porista koko Satakuntaan, Pirkanmaalle ja Länsi-Suomeen

Taloyhtiöille ja kotitalouksille latauspisteiden täydellinen toteutus

Tarvitaanko taloyhtiön tai omakotitalon pihaan sähköautojen latauspisteitä? Onnistuu kyllä, kun käännyt puoleemme! Asennamme latauspisteet täyden palvelun -periaatteella: suunnittelukäynti, ehdotus, sen hyväksyttyäsi latausaseman rakentaminen sekä käyttöönotto – ja voit alkaa ladata autoasi.

Taloyhtiölle yhteiskäyttöinen sähköauton latauslaitteen hankinta on budjettiystävällinen sijoitus. Sähköauton latauspiste lisää myös yhtiön arvoa ja houkuttelevuutta asuntomarkkinoilla. Kotitaloudetkin hyötyvät oman latauspisteen tuomasta helppouden ja tehokkuuden eduista. 

Toteutamme sähköautojen latauspisteet toimintavarmoiksi ja turvallisiksi käyttää Porista muualle Satakuntaan, Tampereelle ja koko Pirkanmaalle sekä Länsi-Suomen alueelle.

Ota yhteyttä ja tilaa kartoituskäynti! Yhteydenottopyynnön voit jättää näppärästi esimerkiksi oheisella lomakkeella. 

Ota yhteyttä

Aurinkosähköllä sähköauton lataaminen

Jos kiinteistössäsi on aurinkopaneelit tai olet harkitsemassa aurinkosähköä, voit käyttää itse tuottamaasi aurinkosähköä sähköautosi lataukseen. Alan ammattilaisina suunnittelemme ja asennamme taloosi tämän päivän tehokkainta tuottoa tarjoavat aurinkosähköjärjestelmät. 

Näin ajat entistä ekologisemmin ja puhtaammin! Kerromme mielellämme lisää, jos aurinkosähkön hyödyntäminen sähköautosi latauksessa kiinnostaa tai ylipäätään sähköautojen latauspisteet tarvitsevat toteuttajaa. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Jätä yhteydenottopyyntö