Aurinkosähkö rahoitusmallilla, joka ei vie suuria alkuinvestointeja

Kotitalouksille helppo osamaksu, yrityksille leasing-rahoitus

Kiinnostaisiko sinua aurinkosähkö, rahoitusasiat vain mietityttävät? Kuinka paljon aurinkopaneeleihin on investoitava, entä mitä asennus maksaa?

Hankkiessasi aurinkovoimalan meiltä, voit hyödyntää maksuasioissa helpon ja joustavan OP-rahoituksen. Rahoitus on saatavilla sekä kotitalouksille että yrityksille. Tarjoamme aurinkovoimalat avaimet käteen -pakettina Porin ja muun Satakunnan, Tampereen ja Pirkanmaan sekä tarvittaessa Länsi-Suomen alueella. 

Voit pyytää tarjouksen aurinkosähköstä näppärästi oheisella lomakkeella. 

Aurinkosähkön rahoitus kotitalouksille

OP-rahoituksen avulla voit maksaa voimalan itsellesi erissä kuukausittain, ja maksuaikaa voidaan säätää joustavasti tarpeesi mukaan. Et tarvitse isoa alkuinvestointia. 

Ota yhteyttä

Aurinkosähkön leasing-rahoitus yrityksille

Yritykset voivat hyödyntää aurinkovoimalan hankkimiseen leasing-rahoitusta, joka tarkoittaa laitteiden vuokrausta ja huoltopalvelua samassa sopimuksessa. Vuokraa maksetaan laitteista sovitun ajan, ja sopimuskauden päätyttyä laitteet voi lunastaa itselleen.

Etuna on, että hankinta rahoitetaan investoinnin sijaan käyttömenoista, ja voimala siirtyy asiakasorganisaation taseeseen pienellä hinnalla, vasta leasingkauden päätyttyä. Tyypillinen leasing-rahoituksen aika on 8 - 12 vuotta. 

Jos aurinkosähkön rahoitusasiat herättävät kysymyksiä, ota meihin vain rohkeasti yhteyttä! Vastaamme mielellämme. Voit myös lukea lisää OP-rahoituksesta oheisen linkin kautta. 

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö