Lämpöpumput Porista koko Satakuntaan ja Pirkanmaalle

Ilmalämpö-, vesi-ilmalämpö-ja maalämpöpumput

Lämpöpumppu alkaa olla jo varsin monen omakotitalon ja taloyhtiön hankinta kiinteistön lämmitykseen ja viilennykseen, jossa tavoitellaan sekä energian että kustannusten säästöä, ympäristöystävällistä energiantuottoa ja asumismukavuutta. Jotta lämpöpumput tuottavat parhaan mahdollisen hyödyn, on ne osattava valita ja asentaa oikein. 

Meiltä saat taloosi ja tarpeisiisi sopivan lämpöpumpun + asennuksen Porin ja muun Satakunnan sekä Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella. Asennamme ilmalämpöpumppuja, vesi-ilmalämpöpumppuja ja maalämpöpumppuja, olet sitten tekemässä lämmitysremonttia tai rakentamassa aivan uutta. 

Ota yhteyttä, jos pumpun hankinta kiinnostaa. Kerromme mielellämme lisää! Voit myös toki pyytää suoraan tarjouksen, jos pumppuasiat ovat sinulle jo valmiiksi selkeitä. Muistathan, että aurinkosähkön ammattilaisina voit hyödyntää meiltä myös aurinkopaneeliratkaisut omavaraiseen sähköntuottoon!

Ota yhteyttä

​​​​​​​

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää

Ilmalämpöpumppu koostuu sisä- ja ulkoyksiköstä, ja se sopii täydentämään talon päälämmitysjärjestelmää. Erinomainen se on suorasähkölämmitteisiin pientaloihin, jotka voivat säästää pumpulla jopa 30 - 50 % lämmitykseen kuluvasta energiasta. Pumppu hoitaa talvella lämmitystä ja kesällä ihanasti talon viilennystä.

Ota yhteyttä

Ilma-vesilämpöpumppu on todellinen kustannusten säästäjä

Sillä talosta riippuen pumpulla on mahdollista säästää jopa 40 - 70 % lämmitysmaksuissa perinteisiin lämmitysmuotoihin verrattuna! Ilma-vesilämpöpumpulla (tunnetaan myös nimellä VILP) voidaan lämmittää sekä kiinteistö että käyttövesi, ja se sopii talon päälämmitysjärjestelmäksi. Pumppu vaatii kuitenkin vesikiertoisen lämmönjakojärjestelmän. 

Maalämpöpumppu on isompien kohteiden oiva lämmitysmuoto

Samoin ekologinen ja ehtymätön, oikein asennettuna myös huoltovapaa! Maalämpö on omiaan isompiin kohteisiin, joissa tarvitaan paljon lämmitysenergiaa – suurempiin omakotitaloihin, mutta myös rivi- ja kerrostaloihin. Maalämmöllä voidaan saavuttaa tällaisissa kiinteistöissä mittavat säästöt energialaskussa. Maalämpö vaatii maalämpökaivon porauksen, mutta meidän käsiimme voit luonnollisesti jättää kaiken maatöistä laiteasennuksiin. 

Oli mikä tahansa lämpöpumppu kyseessä, meidän ammattitaitoomme ja laitteisiimme voit luottaa täysin. Oikein tehty asennus, säädöt ja käytön opastaminen, tarvittavia huoltotoimia unohtamatta varmistavat, että kustannuksissa syntyy säästöä ja tiloihin saadaan käyttömukavuutta ympäri vuoden!

Katso yhteystietomme

 

Jätä yhteydenottopyyntö